Utálom a telet...

      Igen, ide jutottam. Pedig régen kimondottan szerettem a telet... Nem mondom, hogy egy szép téli képeslapot nem nézegetnék szívesen, de ami itt van az már erős túlzás... 40 centis hó... Nagyváradon egy csomó kisebb utca járhatatlan.

      Valahogy mindig kijut nekem a téli közlekedésből, pedig nagyon nem szeretek kimozdulni ilyenkor autóval. Az is igaz, hogy ekkora hó már jópár éve nem volt, úgyhogy kétszeresen is utálom az idei telet. Komolyan mondom, már kezdtem azon gondolkodni a múlt hét elején, hogy lecserélem a kocsin a téli guikat, hiszen úgyis jön a tavasz. Még jó hogy nem tettem, mert lassan már hóláncra is szükség lesz olyanok az utak egy-egy helyen.

     Ma reggel gond nélkül végigjöttem Csatártól egészen Nagyváradig, és pont a városban kellett azzal szembesülnöm, hogy olyanok az utak néhol, hogy kinyílik a bicska a zsebemben. Bedöcögtünk a rádió udvarára, ami persze szintén nincs takarítva, így aztán, kislapáttal kellett helyet csináljak magamnak, hogy, hogy normálisan beálljak. Kora reggel fel tudja vidítani az embert az ilyesmi:)) Az egyetlen pozítív dolog az, hogy jó kis fotókat lehet csinálni ebben a nagy hóban:))) Na meg persze Nóri naponta tízszer kell száraz ruhát vegyen, mert mindig nyakig behavazza magát... Neki még tetszik a tél:))