Még egy hét egyedül...

     Ahogy már írtam, hamarosan új műsorunk lesz a rádióban, a Reggeli 270. Ez, ahogy a neve is mutatja reggel zajlik majd, kétszázhetven percen keresztül:) Nagyon várom már. Nagyon nem szeretek egyedül dolgozni, hozzászoktam, hogy párbeszédekből áll a műsor, nem pedig monológokból:))).... Februártól indulunk.

       Sok újdonságot tervezünk az új műsorral bevezetni, sokat dolgoztunk rajta, érthető hát, hogy így a célegyenesben mindannyian izgulunk, és várjuk a februárt, hogy "élesben is" tesztelhessük a dolgokat:))

        Közben én persze ezerrel tanulok gitározni. Rájöttem, hogy a napi négy-öt óra csak az elején ment, mert mostmár napi három óra után már eléggé fájdalmas élmény.)) Így minden nap annyit gyakorlok, amennyit bírok, a szó legszorosabb értelmében. Nagyon tetszik. Közben elolvadt a hó, felmelegedett az idő, nappal akár +12 fok fölé is megy, csak az a baj, hogy mindemellett borzasztó pocsék esős idő van. Nem mintha én az ilyet nem szeretném, de így nem lehet fotózni, kimozdulni egy kicsit, pedig nagyon jól esne a sok bezártság után. Gyerekkoromban egyébként azért bírtam nagyon az esős napokat, mert olyankor együtt volt egész nap a család, és valahogy olyan meghitt hangulatban telt az idő. Néha segítettem nagyiéknak tengerit fejteni (kukoricát morzsolni na:), vagy krumplit sütöttünk a "lerben"(sütő:)) Tesóm egyszer a macskát is majdnem megsütötte nagyiéknál, mert látta, hogy a régi csikóspór lenyitott lerajtón melegszik, és gondolta (3 éves lehetett) hadd melegedjen meg szegény rendesen, így besegítette a lerbe és rácsukta az ajtót. Szerencse, hogy nagyi meghallotta hogy kaparászik szerencsétlen macska belül, és kiengedte, mielőtt az ijedtségen kívül más baja is lett volna:)) Amikor még egészen kicsi voltam, nagyiéknál volt igazi boglyakemence is, és ők sütötték a családnak a kenyeret. Nekem pedig saját helyem volt a kemencepadkán Jancsi bohóccal, meg a macival.

        Az emlékezés igenis tudatos folyamat. Amikor az ember elkezd tudatosan emlékezni, olyan dolgok is eszébe jutnak, amiket azt hitte, rég elfeledett. Érdekes nem?... Bár kissé elkanyarodtam az eredeti témától:))) Szóval február másodikától indul a Partium Rádióban a Reggeli 270!:)) Ez most olyan "Meghalt a király. Éljen a király!" -szerű volt nem? Nekem nagyon olyan érzésem van. Ilyen az élet...