Afrodiziákumok:)....

       A konyhában megtalálható sok-sok afrodiziákum közül néhányat ragadtunk ki a ma reggeli műsorban Viktorral, és megosztottuk a hallgatókkal, hogyan is képzeljük ezek használatát. Íme:

 

 csili
A csili paprika ugye, csípősségéről híres, tehát óvakodjunk a külső használattól, egyes mexikói bennszülöttek ugyanis pakolásként csilipasztát használnak intimtornával, melynek a lényege, hogy vörös fejjel ordibálva rohangálnak a falu körül. Felettébb fájdalmas eljárás, viszont gombás megbetegedések kezelésére is hasznos, egyszerűen leégeti a gombát... Csak a legmerészebbek próbálják ki, mellékhatása ugyanis impotencia is lehet...

mák:
Nos a mák az egyik legjobb afrodiziákum mindközül. Egyszerű az alkalmazása is.
Ugye mindenki ismeri a mákosgubát. Na ugyanúgy kell csinálni azt is, csak nem árt tenni mellé némi porcukrot is, és máris egy kellemes ízt nyerünk. Így összekötve a kellemest a hasznossal, partnerünk a kalóriamentes finomságnak örvendve egyazon időben minket is feledhetetlen pillanatokban részesít.

szerecsendió:
Ezt pont úgy kell elképzelni mint a karácsonyi kalácsot. Akinek nem jön be a mákos, az előző mákos receptet felhasználva dióval helyettesíthet.

fahéj
Tejbe grízzel kimondottan finom, libidónövelő hatása így sokszor az óvodásokra korlátozódik, csak ők még ezt a hatást folyamatos rohangálásban, valamint kitartó szülőidegesítésben élik meg. Felnőtteknek természetesen jóval nagyobb mennyiség ajánlott, leginkább merőkanállal fogyasztható.

kaviár
Pénzesebbeknek ajánlott ez az afrodiziákum, leginkább vérnyomás-, és pulzusszámemelő hatása van, ez nyugdíjasoknál már akkor jelentkezik amikor eláruljuk mennyibe kerül egy adag. Kenhetjük bárhova de a legjobb mégis a kenyérre kenve.

avokádó:
Az avokádót érdemes datolyával együtt olajos krémmé mixerelni, amit aztán vajaskenyérre kenve tetszőlegesen fogyaszthatunk. Afrodiziákumként egyáltalán nem jó, az ize is baromi rossz lesz, viszont roppant hasznos lehet, ha az embernek szorulása van.

petrezselyemgyökér
A petrezselyemgyökér szájba dugva alkalmazható, a mandulák izgatásával fejti ki hatását. Reszelt állapotban csak többszörös apró erekciót okoz, melyek néhány másodperc alatt maguktól elmúlnak, és ezután az alany többórás búskomorságba esik.

ginzeng:
A ginzenggyokeret erdemes egyben leszüretelni a tipikusan tavasszal érő ginzengfákról. a friss gyökereket intim együttlét előtt, óvatosan rejtsük a párna alá. Így amikor már baromira unalmassá válik az aktus, ezeket rágcsálva sokkal jobban telik az idő.

vanilia
Fagylalt formájában kerüljük az intim részekkel való érintkezését, könnyen lehet ugyanis, hogy így éppen ellentétes hatást érünk el vele. A vaniliarudacskákkal vigyázzunk, ha már félig puhák a fagyitól és esetleg nem frissek, akkor komoly hasmenés léphet fel, amely erős izgalmi állapottal párosulva igen kellemetlen lehet.