A lányom énekel!

      A napokban figyeltem fel rá, hogy Nóri énekelget játék közben. Ráadásul egyre inkább felismerhető a dallama is a daloknak amiket néha csak csendben motyog, máskor telitorokból fúj...

       Csodálkozni nem nagyon van min, mert mióta megfogant, folyamatosan hallgat zenét, ráadásul nem csak otthon, hanem nagyiéknál meg dédiéknél is. Mindenki énekel neki, szinte a család minden tagjától tanult valamilyen dalocskát. Úgy tűnik jelenleg mégis az óvodában tanult Kis Karácsony, nagy Karácsony a number one nála, merthogy a napokban rá-rázendített, amikor eszébe jutott.

       Tegnap az az ötletem támadt, hogy meglepjük nagyiékat és felénekeltetem Nórival egy CD-re a dalt, aztán majd lesz nad öhöm, nad boldottág Karácsony este... Legközelebb, amikor énekelte, gyorsan mgenéztem, milyen hangnemben énekli és feljátszottam az alapot a stúdióban. A következő lépés az lett volna, hogy ráveszem Nórit, hogy énekelje fel a dalt. Csak neki éppen nem volt kedve. Némi rábeszélés, majd könyörgés, aztán veszekedés következett, mindez kábé két óra múlva vezetett eredményre, de a végeredmény mindent megért:)) A végén már alig tudtam kiráncigálni a lányomat a mikrofon elől, annyira belejött:)))